JA! går in i studion

Nu närmar det sig. Efter veckor av förberedelser i form av gig, spelning hos SR Västerbotten och ett antal sedvanliga rep känner vi oss redo att låsa in oss i studion. Vi kommer inte ut därifrån förrän vi fått ner de låtar som ska med på en fysisk skiva, nya och gamla slagkraftiga sånger om vartannat som ska samsas.

Vi känner oss nöjda med låtarna, det ska bli skönt att äntligen samla dem och sprida dem vidare. Från att först ha varit små frön i huvudet till att sedan växa sig stora och bli fragment till en låt har de nyskrivna visorna fått nya vingar. De står nu på egna ben, och gör det med besked. Vi gillar dem väldigt mycket. Vi vet att ni kommer älska dem. Snart finns de i en högtalare nära dig.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *