I Lördags

Vi spelade på VIP-galan i lördags. Spelningen gick bra, vi sålde bra med skivor och alla pengar från försäljningen gick till öppen gemenskaps arbete med att stödja de utsatta i Umeå.
Tyvärr så känns vår insats mindre betydelsefull eftersom en nazistdemonstration inleddes en kort stund efter att vi klivit av scenen. Nazisterna verkade vilja ha konfrontation, de var förberedda på våld och visste att det skulle komma. De verkade nästan se fram mot det…. och ändå kunde vi inte undvika det.
En dag som kunde ha blivit så bra blev allt annat än lyckad. Vi är ledsna för att det hände överhuvudtaget. Vi är ledsna för alla barnfamiljer som fick sin lördag förstörd och sina barn skrämda och vi är ledsna för VIP-galans arrangörer som har jobbat så hårt och som nu står helt i medieskuggan. Vi är ledsna för nazisternas skull; det måste vara hemskt att odla sitt eget och andras hat så omsorgsfullt att det kan klassas som missbruk och beroende. Alla är förlorare när det handlar om nazism.

Trots det så får vi inte låta bli att ta tag i nazismen när den dyker upp, vi kan få loss de som har fastnat i den och hindra andra från att gå samma grymma öde till mötes. Alla kan göra någonting!

Kom ihåg att du är älskad och värdefull!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *