VIP-galan och kulturnatten i Uppsala.

Den 7:e september spelar vi på VIP-galan i Umeå. Det är ett arrangemang som vi helhjärtat stöder, i år är det andra året som vi får göra det högljutt från stora scenen. Första året tog vi en insamlingsbössa, ett gäng skivor och våra instrument. Sedan gick vi runt och spelade där det fanns folk och sålde våra skivor. Allt gick in i bössan och vid dagens slut hade vi spelat in över 2500:- till öppen gemenskap. Det var så konkret att vi gjorde gott. Nästa år hade vi gjort lite väsen av oss så då sattes vi på stora scenen. Vi hoppas att vi kan inspirera folk till samma generositet som första året vi var med även om vi har dem på lite mer avstånd.

Sedan går det en arbetsvecka och så kommer nästa helg. Vi ska ner till Uppsala för att spela på kulturnatten den 14:e september. Enligt de som varit där är kulturnatten redan ett suveränt arrangemang men vi ska hjälpa till att göra det ännu bättre! Det är spännande att få ge sig ut på ny mark, vi hoppas på många nya bekantskaper och att få kapa en och annan scen i söderlandet.

Imorgon ses vi på rådhustorget. Kom ihåg att vi älskar dig! <3

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *