2013, ett bra år

Nu när vi lämnat 2013 bakom oss och samlar krafterna inför ett späckat kulturår vill vi gärna blicka tillbaka lite i backspegeln och minnas lite. Vi har hunnit med massa saker, träffat många roliga och trevliga människor längs vägen och haft otroligt roligt när vi stått på scener runt om i landet.

2013 bjöd bland annat på en cykelfest i Sävar, VIP-galan, ett besök på Popklubb Näsåker, en ny skiva (http://www.reverbnation.com/c./poni/252037574),  spelningar på Kulturnatten i Uppsala, radioframträdande i SR P4 Västerbotten, Backenfestivalen,  studentpub i Skellefteå, en rekordkort spelning på Utopia innan vi blev utslängda, Midsommarfestival i Botsmark, en video till Latte Macchiato, pressfotografering, spelningar på gator och torg samt Hjältarnas Dag i Sundsvall, Svensktoppen Nästa, artiklar i QLTR, Backenfestivalen goes Obbola, uppvärmare för Partiet på Scharinska, spelningar på Första Maj, lajv i Skellefteå, Kulturnatta, Kretsens 10-årsfirande på Sagateatern, ännu en videoinspelning som blir klar senare i vår, Smultronstället, Storkågeträsk…

Tack alla som sett oss, lyssnat, stöttat och jublat, mejlat, ringt, köpt våra tröjor och skivor och funnits där för oss under 2013. Tack till våra familjer, vi älskar er!

Vi ses på en scen, i ett gathörn eller i en högtalare nära dig. Tack för att du finns.

Puss från JA!

IMG_6281-1000px@72dpi

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *