Vi spelar i Döbelns park den Måndagen den 22/7

Umeå är en händelserikare stad om somrarna än vad folk säger. Skillnaden är att många av arrangemangen skapas av mindre aktörer som drivs mer av passion och lust än av strikt kommersialism (Man kan inte göra rättvisa jämförelser mellan Backen-, Täfte- eller Raj-Rajfestivalerna med stadsfesterna i Pite, Skellefte eller Sundsvall. Det handlar om helt olika ekonomiska muskler och mål) Ett exempel är måndagkvällarna i Döbelns park där det några kvällar i rad skall vara en serie uppträdanden som heter ”sommarkul”, ett pajjigt namn, men idén är skitbra och förtjänar att uppmärksammas.
Sommarkul är ett arrangemang av KF Kretsen.
http://kretsen.org/2013/06/2013-06-26-till-2013-07-31-sommarkul/

Vi ska naturligtvis förgylla en av kvällarna med vår kravallvispunk, närmare bestämt Måndagen den 22:a juli.
Kom dit och Lyssna om ni har saknat oss!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *