Visfestivalen var underbar!

Vi blev varmt välkomnande och mötte hjälpsamma och trevliga arrangörer, de log och tog hand om fyra slitna män. Vi gjorde vårt bästa att återgälda detta på scenen och det kändes som att vi gick hem. Efter att värmt upp några middagsgäster på Panget möttes vi av allsång, jubel och applåder på festivalen. Publiken bad om extranummer men av respekt för de andra mycket begåvade akterna höll vi oss från att gå över tiden. Istället fick de som ville möta oss igen se oss på Pangets öppna scen där vi körde några extranummer. Låt oss säga så här. Det var GALET! Publiken sjöng och dansade som att morgondagen inte skulle komma. Det var som ett uppdämt behov av att se mer av JA! Många kom för att få skivor signerade och fotas med oss. Efteråt, på båten hem mötte vi nya ansikten som tackade oss för vårt uppträdande. Viskande munnar som susade, ”Ni var bäst…”. Vi gav allt och fick lika mycket tillbaka. Tack!

Bild

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Visfestivalen var underbar!

  1. Wiktor skriver:

    Ni var kanon! Slitna artister med fötterna på jorden 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *